Sadskou squashovou ligu ovládl opět Vláďa Hlavatý

10.07.2017 14:06

V pátek 23. 6. 2017 se konala tradiční rozlučka hráčů týmu Squash Sadská, hráčů SSL a hráčů nedělních turnájků. Při té příležitosti byly vyhlášeny i celkové výsledky Sadské squashové ligy 2017 / 2018. Tu ovládl již po šesté v řadě Vláďa Hlavatý. Druhý skončil Jirka Jílek a třetí Zdeněk Barták.

Rozlučkový turnaj ve squashi vyhrál také Vláďa Hlavatý, který ve finálovém zápase porazil Zdeňka Bartáka. V utkání o bronz si ve velmi vyrovnaném zápase nakonec poradil Jirka Jílek s mladším z bratrů Bartáků Jakubem.

Již tradičně se během rozlučky konal také turnájek v minigolfu. V tom si spravil chuť po čtvrtém místě ze squashového turnaje Jakub Barták, který zvítězil velmi těsně před svým bratrem Zdeňkem. Bronzovou medaili si odvezla přítelkyně Jirky Sýkory Szuszu.

Součástí rozlučky bylo také zhodnocení uplynulé sezony, ve které hráči týmu Squash Sadská vybojovali postup do 2. ligy a společné posezení u gulášku a pivka.

Akce se vydařila a už nyní se na všechny hráče těšíme v již 9. sezoně Sadské Squashové ligy, která začne v pátek 1. září 2017.

Zpět